ROUBAIX SPORT

ROUBAIX SPORT

SPECIALIZED

52/LEVERING NOVEMBER 2022
SATIN DOPPIO/SAND
-
€ 3450.00
BINNENKORT LEVERBAAR
54/ LEVERING NOVEMBER 2022
SMOKE/SILVER DUST/BLACK REFLECTIVE
-
€ 3450.00
BINNENKORT LEVERBAAR
58/LEVERING DECEMBER 2022
SMOKE/SILVER DUST/BLACK REFLECTIVE
-
€ 3450.00
BINNENKORT LEVERBAAR

Met zeven overwinningen in Parijs-Roubaix heeft onze Roubaix bewezen dat Smoother Faster is. Tot op dit moment is smooth echter met enkele compromissen gekomen. Maar nu niet meer. De geheel nieuwe Roubaix Expert levert nu compliance zonder compromissen door de introductie van een radicaal nieuwe Future Shock 1.5 die je meer controle geeft op ruwe wegen, een nieuwe Pavé-zadelpen die onze meest uitgebalanceerde Roubaix tot nu toe creëert, aerodynamica die gelijk is aan het asfalt, en een Rider -First Engineered™ frame dat flink wat gewicht heeft verloren. Zit het nog comfortabel? Natuurlijk, maar noem het geen comfortfiets, want prestatie stond achter elke technische beslissing die we namen. Dit is de nieuwe Roubaix. Deze Roubaix Sport biedt een enorme waarde, maar net als het frame zelf, brengt deze waarde geen compromissen met zich mee. We hebben hem gespecificeerd met Shimano's 105 11-speed groepset voor zijn scherpe schakelingen en krachtige hydraulische schijfremmen, evenals soepele en stevige DT R470 Disc-wielen, de geheel nieuwe S-Works Pavé-zadelpen, 28 mm Turbo Pro-banden en onze fan-favoriet Power Sport-zadel. Het nieuwe frame biedt compliance zonder compromissen via de perfecte balans tussen aerodynamica, een laag totaalgewicht via een FACT 10r carbon constructie, compliance en Rider-First Engineering. Met buisvormen die zijn ontstaan ​​in onze FreeFoil Shape Library en gevalideerd in de Win Tunnel, is de nieuwe Roubaix aerodynamischer dan de Tarmac SL6. Om het gewicht en de rijkwaliteit te waarborgen, hebben we ondertussen gekozen voor een Rider-First Engineered™-ontwerp om optimale stijfheid en flexibiliteit te bieden in alle maten, van 44 tot 64 cm. Natuurlijk heeft het frame daarbij een serieus gewicht verloren. En om je voor te bereiden op je eigen Hell of the North, hebben we ruimte gemaakt voor 33 mm banden. Om bij het nieuwe frame te passen, hebben we ook een geheel nieuwe S-Works Pavé-zadelpen ontwikkeld. Het is niet alleen de eerste conforme zadelpen die aerodynamisch is, hij doet dit zonder extra gewicht of constructies. Beginnend met hetzelfde d-vormige ontwerp als in de Tarmac, gingen we een stap verder met de naleving door extra flex in het bovenwerk te bouwen en een nieuw drop-clamp-ontwerp in het frame te ontwikkelen. Uiteindelijk biedt het voldoende flexibiliteit, terwijl het perfect in balans blijft met de voorkant, wat zorgt voor een sublieme, soepele rit, hoe ruw de weg ook is. Met een veerweg van 20 mm op ruige wegen, zorgt de Future Shock 1.5 niet alleen voor een soepelere, comfortabelere rit, maar vermindert hij ook vermoeidheid en verhoogt hij de snelheid op ruw terrein. De nieuwe Smooth Boot verbetert ondertussen de esthetiek om een ​​zuivere overgang van de balhoofdbuis naar de stuurpen te brengen

Frame

FACT 10R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

Fork

Future Shock 1.5 w/ Smooth Boot, 12x100mm, thru-axle, flat-mount disc

Handlebars

Specialized Hover Comp, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole

Stem

Future Stem, Comp

Tape

Roubaix S-Wrap

SeatPost

S-Works Pave

Front Brake

Shimano 105, Hydraulic disc

Seat Binder

Hidden drop clamp

Rear Brake

Shimano 105, Hydraulic disc

Shift Levers

Shimano 105 R7020, hydraulic disc

Front Derailleur

Shimano 105 R7000, braze-on

Rear Derailleur

Shimano 105 R7000 GS, medium cage, 11-speed

Cassette

Shimano 105, 11-speed, 11-34t

Crankset

Shimano 105 R7000, HollowTech 2, 11-speed

Chainrings

50/34T

Bottom Bracket

Shimano Threaded BSA BB

Chain

KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed

Front Wheel

DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.

Rear Wheel

DT Swiss R470 rim, 20mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, alloy freehub body, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples.

Front Tire

Specialized Turbo Pro, 700x30mm

Rear Tire

Specialized Turbo Pro, 700x30mm

Saddle

Body Geometry Power Sport, steel rails

Inner Tubes

Presta valve, 48mm