S-WORKS RECON MTB SCHOENEN IN HET WIT

S-WORKS RECON MTB SCHOENEN IN HET WIT

SPECIALIZED

40
WIT
-
€ 287.00
IN VOORRAAD
43
WIT
-
€ 287.00
IN VOORRAAD
46
WIT
-
€ 287.00
IN VOORRAAD

Het vinden van de perfecte cross-country raceschoenen kan lastig zijn, maar met de S-Works Recon-schoenen hebben we de keuze eenvoudig gemaakt. Uitzonderlijke krachtoverdracht? Controleren. Gram-teller goedgekeurd? Controleren. Onmiskenbare stijl? Jij hebt het. Met de S-Works Recon krijg je XC-gerichte mountainbikeschoenen die echt geen compromissen sluiten. We hebben een onbeperkte benadering gevolgd om al uw kracht op de pedalen over te brengen. De zool maakt gebruik van een rubberen neus en hiel voor superieure tractie buiten de fiets, terwijl de pontons zijn gemaakt van een hardere TPU voor uitstekende stabiliteit en krachtoverdracht op het pedaal. Een volledig verfijnde Padlock ™ -hak biedt intussen meer comfort met dezelfde uitzonderlijke hielgrip die u in de vorige iteratie vond. En tot slot rekt het ruimtekwaliteit Dyneema ™ -materiaal dat in het bovenwerk wordt gebruikt niet wanneer het wordt aangetrokken, waardoor je voet blijft waar het hoort. Met al deze functies gecombineerd, kunt u er zeker van zijn dat we ons hebben gehouden aan het motto "elke watt is heilig." In de comfortarena hebben we alle functies van Body Geometry bewaard die je kent en leuk vindt, zoals de Longitudinal Arch, Varus Wedge en Metatarsal Button. Elk van deze functies is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om niet alleen het vermogen te vergroten, maar ook om de efficiëntie te verhogen en het risico op letsel te verminderen. We hebben ook rekening gehouden met luxe door de S-Works Recon te ontwerpen om een ​​vorm te hebben die zijn functie aanvult, zodat u naden vindt die aan elkaar zijn gebonden in plaats van genaaid, de lijnen opruimen en contouren aan uw voet geven met slipperachtig comfort . De op maat gemaakte CNC-lichtmetalen Boa®-wijzerplaten voegen wat panache toe, maar ze hebben ook duurzame binnenkoppeling met veerkoppeling en nauwkeurige micro-aanpassingen van één millimeter waarmee je je pasvorm perfect kunt kiezen. De S-Works Recon belichaamt alles wat we weten over schoenen, samengeperst in één schoen zonder compromissen, geen snelkoppelingen - alleen explosieve snelheid en superieur comfort.

Body Geometry-zool en voetbed zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om het vermogen te vergroten, de efficiëntie te verhogen en de kans op letsel te verminderen door de aanpassing van heup, knie en voet te optimaliseren.
Onze stijfste en lichtste XC FACT-carbonplaat maximaliseert de krachtoverdracht: Stijfheidsindex 13.0
Dyneema® Mesh zit gevangen tussen de lagen vierweg stretch mesh en TPU om zones zonder stretch te creëren voor de ultieme verbinding en comfort.
Onafhankelijke lichtmetalen BOA® S3-Snap wijzerplaten voor directe micro-aanpassing, ondersteund door de BOA® levenslange garantie.
PadLock ™ hielconstructie draagt ​​de hiel en heeft bewezen de versnelling te verbeteren.
Klemmoer van titaniumlegering
SlipNot ™ rubberen hiel- en teenprofiel voor zelfverzekerde grip op alle terreinen met verwijderbare teennoppen.
Vorm past als laatste met een ruim teenvakje voor ultieme connectiviteit en comfort.
Tweebouts schoenplaatpatroon past op alle belangrijke MTB-pedalen.
Gewicht bij benadering: 270 g (1/2 paar, maat 42)41