AMBUSH COMP MET ANGI MTB

AMBUSH COMP MET ANGI MTB

SPECIALIZED

LARGE
ZWART
-
€ 140.00
IN VOORRAAD
MEDIUM
ZWART
-
€ 140.00
IN VOORRAAD

Wanneer u het pad afrijdt, is het laatste waar u zich zorgen over moet maken of uw helm u tijdens een valpartij zal beschermen. Maar nogmaals, je wilt niet vastzitten met een volledig gezicht tijdens elke trailrit. Daarom hebben we de Ambush met ANGi gemaakt, de lichtste en meest geventileerde helm met verlengde dekking die er is. Onze nieuwe ANGi Crash Sensor geeft u en uw dierbaren gemoedsrust als nooit tevoren - in combinatie met onze iOS- of Android-app detecteert de sensor een crash en stuurt een sms-bericht naar gespecificeerde contacten in uw telefoon. Het synchroniseert ook met onze app en STRAVA® om GPS-gebaseerde activiteiten te volgen. We werken samen met MIPS-onderzoekers om MIPS SL te introduceren - een nieuwe, ultralichte en uiterst comfortabele versie van MIPS die exclusief beschikbaar is op gespecialiseerde helmen. Met MIPS SL hebben we in wezen MIPS-technologie geïntegreerd in de helmvoering zelf. Het minimalistische "horlogeband" bevestigingssysteem van MIPS SL biedt 10 tot 15 millimeter rotatie in elke richting en biedt dezelfde hersenbeschermingsvoordelen als andere versies van MIPS, terwijl het ook een nieuw niveau van comfort en gewichtsbesparing inluidt. Beginnend met bescherming, biedt de Ambush een aanzienlijke hoeveelheid uitgebreide dekking, Energy Optimized Multi-Density EPS-schuim dat de energie van schokken effectief beheert, en een met aramide versterkt skelet dat voor extra structuur voor het schuim zorgt. Zelfs met de toegevoegde bescherming past het echter comfortabel bij ons onopvallende en volledig geïntegreerde Mindset 360 fit-systeem. Met zijn vijf hoogtestanden biedt dit systeem een ​​ongeëvenaarde aanpassing, terwijl een geïntegreerde wijzerplaat direct knutselen mogelijk maakt. De hinderlaag houdt je ook koel met de enorme ventilatieopeningen en uitlaatpoorten van ons 4e dimensie koelsysteem, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting - zelfs op de warmste dagen. Tot slot hebben we een micro-indexerend vizier toegevoegd dat snel de posities aanpast en voldoende ruimte biedt voor het bewaren van een bril. Gecombineerd brengen deze functies de Ambush goed voor op de concurrentie.

Geïntegreerde ANGi crash-sensor. (Leer meer...)
Bevat een eenmalige activeringscode.
Nieuwe MIPS SL is de lichtste, meest geventileerde MIPS-bescherming tot nu toe en is exclusief verkrijgbaar op gespecialiseerde helmen. (Bekijk video | FAQ)
Gepatenteerd met aramide versterkt skelet biedt interne EPS-ondersteuning.
Gepatenteerde Energy Optimized Multi-Density EPS-constructie helpt om impactenergie te beheren.
Mindset 360 fit-systeem biedt een veilige, aanpasbare pasvorm met 360-graden spanningsaanpassing, vijf hoogteposities en een geïntegreerde wijzerplaat voor eenvoudige, on-the-fly aanpassingen.
Micro-indexeervizier zorgt voor een breed scala van snelle, veilige aanpassingen op het spoor, evenals handige opbergruimte voor de bril.
4e dimensie koelsysteem met enorme ventilatieopeningen, interne dwarskanalen en uitgelijnde uitlaatpoorten verhoogt de luchtstroom om u koel te houden.
Voorgevormde schaal met laag profiel en gladde, snagvrije buitenvorm.
Uitgebreide dekking voor extra bescherming en duurzaamheid.
Lichtgewicht, sneldrogende voering met een Gutter Action Brow die vocht wegvoert van de ogen.
Tri-Fix websplitter voor verbeterd comfort en gemakkelijke aanpassing van de riem.